OP DEN BOTS

Ben je op zoek naar een leuke activiteit, maar weet je niet zeker wat te kiezen? Geen zorgen, wij hebben de perfecte verrassing voor jou! Kom gewoon tussen 11:00 en 12:00 uur of tussen 15:30 en 16:30 uur naar Deinze Kajakt en laat je verrassen met onze unieke “OP DEN BOTS” formule.

Voor slechts €10,00 per persoon, ongeacht of je een volwassene of kind bent, krijg je toegang tot een overzicht aan beschikbare activiteiten. Laat je verrassen door wat wij te bieden hebben! Het is een geweldige manier om je dag vol plezier en avontuur te beleven, zonder dat je je vooraf hoeft vast te leggen op een specifieke activiteit.

Ons enthousiaste team staat klaar om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Je hoeft alleen maar te komen en te genieten van de mogelijkheden die we voor je hebben klaargezet. Of je nu houdt van kajakken, kanoën, of een andere leuke activiteit, we hebben voor ieder wat wils!

Aarzel niet langer en kom langs bij Deinze Kajakt voor de “OP DEN BOTS” formule. Een geweldige gelegenheid om samen met familie en vrienden te genieten van een dag vol avontuur en plezier. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Als je nog vragen hebt of meer informatie wenst, staan we graag voor je klaar. Tot snel!

Bekijk onze nieuwe webshop

Als watersportliefhebber weten we dat u altijd op zoek bent naar de nieuwste en beste uitrusting om uw avonturen op het water nog beter te maken. We zijn dan ook verheugd om onze nieuwe webshop voor kajak-, kano- en sup-spullen te lanceren, die boordevol staat met nieuwe & tweedehands spullen. Bekijk onze webshop vandaag nog en ontdek hoe u uw volgende wateravontuur naar een hoger niveau kunt tillen: