Over Ons

Kajak Deinze Kajakt

SPORTIEF TOT RUST KOMEN
OP DE LEIE

Deinze biedt zoveel meer dan enkel wandelen, fietsen of terrasjes doen. Wat zeg je bijvoorbeeld van een kajakvaart op de Leie?

Deinze kajakt biedt je uren vol avontuur en plezier met een kajaktocht over de Leie, die kronkelt tussen Deinze en Gent. Graag nog wat méér avontuur? Je kan bij ons terecht voor een leuke kajakinitiatie of teambuilding.

Respect voor fauna en flora

Geniet van de fauna en flora rondom je, maar toon er ook respect voor. Om die reden is het ook verboden om tijdens de tocht aan te meren ergens in de natuur met de kajak of kano. Dit mag enkel aan de aanlegsteigers op de stopplaatsen.

Houd je ogen goed open, want verschillende visjes, het ijsvogeltje en de reigers zijn waar te nemen op de Leie.

Iedereen kan kajakken

Je hoeft geen topsporter te zijn om te kajakken. Iedereen komt in aanmerking voor een boottochtje bij Deinze kajakt. Een sportieve aanleg is voldoende.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Lesse is er weinig stroming op de afvaart van de Leie waardoor je meer moet peddelen om vooruit te komen. Toeristen, sportverenigingen, vriendengroepen, scholen, bedrijven en familiegroepen: iedereen is bij ons welkom voor een avontuurlijke belevenis op het water!

DSC03397

Jouw begeleider

Benjamin Van Cauwenberghe heeft 15 jaar ervaring als lesgever en was tevens in 2015 Belgisch kampioen K4. Hij leert je in een mum van tijd op een correcte manier kajakken.

Onze Kajaks

Aangezien we verdeler zijn van RTM beschikken we over de nieuwste boten, RTM is de marktleider aangaande comfort en kwaliteit met zijn 90 cm brede boten is hij de nummer één aangaande verhuurboten. Voor onze vloot hebben we dan ook gekozen voor de Makao (1) Duetto (2+1) en de Quatro (2+2)

 

  • Bij Deinze kajakt hebben we bewust gekozen voor sit-on-top kajaks
  • Geen ingesloten gevoel en zeer stabiel
  • Boten kunnen varen op zee en vlak water
  • Op vlak water een aanrader voor een aangename kajaktocht.

 

Inbegrepen bij elke kajak :

  • Ultra lichte sportpeddel
  • Waterdichte emmer per persoon
  • Reddingsvesten (beschikbaar op aanvraag bij het instappen, in alle maten – verplicht voor kinderen onder de 12 jaar)

Onze SUP Boards

De Rotomod Koa Sup werd aangeprezen voor verhuurbedrijven

 

  • Zeer groot sta oppervlakte 90 cm breed
  • Deze Sup is tevens geschikt voor intensief gebruik
  • Ideaal voor een eerste ontdekking op een Sup Board.
Sup Board

Onze SUP EILANDEN

Opblaasbaar eiland die ruimte biedt voor 3 volwassenen en
1 kind. Het platform is gemaakt van extra sterk PVC en
heeft een draagkracht van 265 kg.

We voorzien 2 verstelbare kano paddels, het SUP EILAND
is niet gemaakt voor lange afstanden. Wel om te genieten
op het water of zelfs te picknicken. Men kan 2 SUB
EILANDEN aan elkaar monteren voor een groep van 6
personen.

Huur standaard gekoelde frigobox is een supplement van €
5,00

Huur Mega gekoelde frigobox is een supplement van €
10,00

Onze Gocarts

Deinze is een stad die bekend staat om zijn prachtige wandel- en fietsroutes langs de Leie. Vooral bij mooi weer is het heerlijk om te genieten van het prachtige landschap terwijl je over het Jagerspad zoeft op een gocart. Deze klassieke activiteit is geliefd bij zowel jong als oud en is ideaal om te doen met het gezin of met een grote groep vrienden.

Het Jagerspad biedt de perfecte omgeving voor een leuke en gezellige daguitstap. Je kunt er genieten van de frisse buitenlucht terwijl je langs de kronkelende Leie fietst of wandelt. De omgeving is adembenemend mooi en biedt tal van mogelijkheden om mooie foto’s te maken en herinneringen te creëren die je voor altijd zult koesteren.

Een gocart is de ideale manier om het Jagerspad te verkennen. Deze leuke en gemakkelijk te gebruiken voertuigen zijn perfect voor gezinnen en groepen vrienden die samen willen genieten van de prachtige omgeving. Of je nu een ontspannen ritje wilt maken of een spannende race wilt organiseren, een gocart is altijd een leuke en avontuurlijke activiteit.

Kortom, het Jagerspad en de gocarts zijn de perfecte combinatie voor een leuke daguitstap in Deinze. Of je nu houdt van wandelen, fietsen of racen, deze activiteit is geschikt voor iedereen. Boek vandaag nog je gocart en ervaar zelf waarom deze klassieker nog steeds zo geliefd is bij jong en oud!

Bekijk onze nieuwe webshop

Als watersportliefhebber weten we dat u altijd op zoek bent naar de nieuwste en beste uitrusting om uw avonturen op het water nog beter te maken. We zijn dan ook verheugd om onze nieuwe webshop voor kajak-, kano- en sup-spullen te lanceren, die boordevol staat met nieuwe & tweedehands spullen. Bekijk onze webshop vandaag nog en ontdek hoe u uw volgende wateravontuur naar een hoger niveau kunt tillen: