Verjaardag

We willen u graag informeren over een speciale actie die we hebben voor onze jarige klanten. Als u vandaag jarig bent, kunt u genieten van een exclusieve korting van 25% op geselecteerde producten en diensten.

We vragen u vriendelijk om bij het afrekenen uw identiteitsbewijs te tonen als verificatie van uw geboortedatum. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alleen de jarige klanten van deze speciale korting kunnen profiteren.

We hopen dat u van deze speciale aanbieding zult genieten en willen u alvast van harte feliciteren met uw verjaardag. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie wensen, dan staan onze medewerkers klaar om u te assisteren.

Bekijk onze nieuwe webshop

Als watersportliefhebber weten we dat u altijd op zoek bent naar de nieuwste en beste uitrusting om uw avonturen op het water nog beter te maken. We zijn dan ook verheugd om onze nieuwe webshop voor kajak-, kano- en sup-spullen te lanceren, die boordevol staat met nieuwe & tweedehands spullen. Bekijk onze webshop vandaag nog en ontdek hoe u uw volgende wateravontuur naar een hoger niveau kunt tillen: